Abonamente Cosmote

cosmote perfect pentru tine

 

 

COSMOTE Free S

Cu abonamentul COSMOTE Free S, pentru numai 8.8 euro pe lună primeşti NELIMITAT internet, minute in retea si catre Romtelecom fix, mesaje in retea, plus 100 de minute naţionale / internaţionale Zona 1 totul inclus în abonament şi telefoane de ultimă generaţie, la alegere. Minutele neconsumate intr-o luna se vor reporta pentru luna urmatoare in limita numarului celor incluse lunar in abonament.
Pentru mai multe detalii click aici.  

 
COSMOTE Free M

Alege abonamentul COSMOTE Free M, pentru numai 15 euro pe lună primeşti NELIMITAT internet, minute in retea si catre Romtelecom fix, mesaje in retea, plus 250 de minute naţionale/ internaţionale Zona 1 si 250 mesaje nationale, totul inclus în abonament şi telefoane de ultimă generaţie, la alegere. Minutele neconsumate intr-o luna se vor reporta pentru luna urmatoare in limita celor incluse lunar in abonament.
Pentru mai multe detalii click aici.

 
COSMOTE Free L

Doar cu abonamentul COSMOTE Free L tu poti să fii liber să vorbeşti cu oricine vrei, oricând vrei; să poţi întâlni oameni alături de care să trăieşti experienţe aşa cum nu ai mai trăit. Cu abonamentul COSMOTE Free L, pentru 31 euro pe lună primeşti, NELIMITAT internet, minute naţionale şi internaţionale zona 1, minute COSMOTE şi Romtelecom fix, mesaje nationale si in retea,. In plus, beneficiezi de acces 4G gratuit.
Pentru mai multe detalii click aici.