Smart WiFi – la fel ca internetul fix,
dar fără găuri în pereți

CE ESTE SMART WiFi

Smart WiFi este echivalentul clasicului internet fix, prin cablu. Numai că, de data aceasta, nu mai trebuie să aștepți tehnicianul să-ți instaleze internetul. Ai nevoie doar de un router și o cartelă SIM. Smart WiFi se bazează pe semnalul mobil, adică semnalul pe care îl ai pe telefon va fi replicat și prin router.

FUNCȚIONARE OPTIMĂ ȘI VITEZĂ DE TRANSFER

Traficul de date inclus în abonament este de 80 Gbps și, conform estimărilor, îți va permite să descarci un fișier de pe internet la o viteză maximă de 150 Mbps și să încarci un fișier la o viteză maximă de 50 Mbps, atunci când cartela recepționează semnal 4G.

CE AI INCLUS ÎN PACHET

Pachetul Smart WiFi conține: un router și o cartelă SIM. Ulterior, vei plăti doar prețul abonamentului, de 24 de lei pe lună. În plus, beneficiezi de livrare gratuită la comanda ta.

Poți instala chiar tu internetul la tine acasă

Pasul 1. Introdu cartela SIM în partea stângă a router-ului.

Pasul 2. Asigură-te că router-ul este în priză.

Pasul 3. Tadaaa! Ai internet fix instant și-ți poți conecta dispozitivele (laptop, telefon etc.) la rețea.

Ai nevoie doar de o cartelă și un router

Denumire și specificații routere

Router wireless ZTE sau TP-Link

 • Wi-Fi standard: 802.11 b/g/n; 2x2 MIMO, 2,4GHz
 • Wi-Fi securizat: WEP, WPA2-PSK, WPA/WPA2-PSK

Router wireless Huawei

 • Wi-Fi standard: 802.11 a/b/g/n/ac; 2x2 MIMO, 2,4GHz & 5GHz Dual Band
 • Wi-Fi securizat: WEP, WPA2-PSK, WPA/WPA2-PSK
 • ✔ Suporta pana la 64 de conexiuni simultane pe Wi-Fi

*70% dintre clientii Telekom Smart WiFi care au folosit anterior internet fix de la alti furnizori, conform studiului intern facut in perioada decembrie 2019 - februarie 2020, pe 2200 respondenti.

Prea bun ca să fie adevărat?
Urmărește video de mai jos:

 • ● BONUS Net Nelimitat
  Trafic de date nelimitat și o lățime de bandă de 1,5 Mbps care asigură o rezoluție de maxim 480p/calitate DVD pentru tot traficul de date.
  Bonusul Net Nelimitat se acordă automat și gratuit, la semnarea contractului pe 24 de luni.
  Atât timp cât bonusul Net Nelimitat este activ, traficul efectuat după consumarea datelor mobile incluse în abonament nu se tarifează.
  Trafic date național inclus: 80 Gb. Viteză internet dupa consumarea traficului inclus: 256 Kbps / 64 Kbps.

 • ● Opțiunea Canale TV Mini
  Cu extraopțiunea Canale TV Mini ai acces la 25 de canale TV, inclusiv canalele Telekom Sport unde sunt transmise cele mai importante competiții sportive, pe care le poți viziona pe www.telekomtv.ro sau în aplicația Telekom TV.
  Promoțional, până la data de 17 mai 2020, beneficiezi de reducere lunară de 100% din prețul extraopțiunii TV Mini pe perioada inițială contractuală de 24 de luni.

 • ● Norton Security Online
  Promoțional, până la data de 17 mai 2020, extraopțiunea Norton Security Online are un preț lunar de 1,19 EUR cu TVA, după o reducere promoțională de 100% oferită pentru primele două luni de la semnarea contractului.

 • ● Ofertă valabilă până la data de 22 mai 2020, cu posibilitate de prelungire.
 • ● Prețul afișat în lei este orientativ, calculat la un curs estimat de 4,8 lei/ 1 Euro si poate varia în funcție de cursul de schimb aplicabil la data emiterii facturii.
 • ● Clienții pot opta pentru închirierea unui router wireless cu reducere de 100% (chiria lunară pentru routerul wireless este de 1 Euro, cu TVA), pe întreaga perioadă minimă contractuală sau pentru achiziționarea unui router wireless la pretul de lista de 699 de lei, cu TVA în limita stocului disponibil.
 • ● Cartela SIM va putea fi folosită împreună cu routerul ales de client doar în locația stabilită prin contract. Utilizarea în afara acesteia este considerată utilizare nepermisă și poate atrage după sine suspendarea Serviciului sau deconectarea acestuia. În cazul în care clientul va utiliza Serviciul în altă locație, acesta este obligat să informeze TKR prin apel la 1234 (apel gratuit din rețeaua Telekom) sau în magazine.
 • ● Trafic de date/Internet
  Traficul de date este național și poate fi folosit pentru a naviga pe internet, atât pe tabletă, cât și pe telefon și laptop și se poate conecta chiar și televizorul.
  Traficul de date inclus în abonament este de 80 Gbps la o viteză maximă estimată de transfer a datelor de 150 Mbps pentru descărcare și 50 Mbps pentru încărcare.
  Serviciul Smart Wi-Fi este furnizat prin tehnologie mobilă în aria de acoperire pentru serviciile de date mobile Telekom. Verifică harta de acoperire.
  Deoarece ne dorim să îți oferim cea mai bună experiență pentru serviciile de internet, în următoarele luni lucrăm la îmbunătățirea rețelei în următoarele județe: Buzău, Giurgiu, Ialomița, Iași, Olt, și Vrancea. Din acest motiv, serviciul Smart WiFi nu mai este disponibil la vânzare în această perioada în județele menționate. Îndată ce serviciul Smart WiFi va redeveni disponibil, va anunțăm.
  În cazul în care nu ai bonusul Net nelimitat activat, după depăşirea traficului de date recomandat, viteza de transfer scade până la 256 kbps, iar traficul adiţional nu este tarifat.
  Traficul inclus nu este reportabil
  Serviciul Smart Wi-Fi nu permite acces roaming.

 • ● Bonus Net Nelimitat
  Traficul este nelimitat la o viteză de 1,5 Mbps pentru tot traficul de date.
  Abonatul este informat că pentru a beneficia de bonusul Net Nelimitat operatorul va prelucra datele de trafic necesare în vederea transmiterii comunicației și se vor lua masuri tehnice de asigurare a unei rezoluții video de maxim 480p pentru tot conținutul video accesat de Abonat de la Activarea abonamentului. Nu se utilizează măsuri de supraveghere sau inspectare a traficului care au legatura cu conținutul comunicărilor: poze, text, voce, conținut video etc. Aceste prevederi se completează cu prevederile secțiunii “Date cu caracter personal” din Termenii și Condițiile generale, parte a Contractului.
  Pentru a beneficia de o lățime de bandă de transfer și rezoluție superioară pentru video streaming, Net Nelimitat poate fi dezactivat.
  Ca urmare a dezactivării bonusului Net Nelimitat, după consumarea datelor mobile incluse în abonament, traficul de date se va tarifa cu tariful standard menționat în Contract. Bonusul Net Nelimitat este activat automat la încheierea Contractului și poate fi activat/ dezactivat în orice moment, pe durata contractuală: prin accesarea secțiunii Net Nelimitat din My Account sau prin solicitare în magazinele proprii și magazinele partenere.

 • ● Vitezele de transfer al datelor oferite de TKR pentru serviciul SmartWiFi, sunt:
  • ● Viteză maximă: Zonele urbane: 150 Mbps descărcare (downstream) și 50 Mbps încărcare (upstream); Zonele rurale: 30 Mbps descărcare (downstream) și 10 Mbps încărcare (upstream)
  • ● Viteză normală: Zonele urbane: 25 Mbps descărcare (downstream) și 10 Mbps încărcare (upstream); Zonele rurale: 4 Mbps descărcare (downstream) și 2 Mbps încărcare (upstream)
  • ● Viteză minima: Zonele urbane: 1 Mbps descărcare (downstream) și 0.5 Mbps încărcare (upstream); Zonele rurale: 0.5 Mbps descărcare (downstream) și 0.25 Mbps încărcare (upstream)

Ca excepție de la prevederile CCE, Serviciul SmartWiFi nu oferă acces la servicii de voce, inclusiv la numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Cauți oferta potrivită pentru tine?

Sună la 021 201 29 25 de luni până vineri în intervalul orar 09:00-17:00

Intră în contact cu noi

Caută cel mai apropiat magazin INTERNITY

Cauți ofertă?

Intră în contact cu noi! Vreau să fiu sunat