ENERGIZER TrueGlass iPhone X Mărește

ENERGIZER TrueGlass iPhone X

ENCLTGCLIP8

36,99 lei

Verifică şi disponibilitatea în magazine Rezervă în magazin

Atenție: Ultimele produse în stoc!

Adaugă la Favorite

Dimensiuni190 x 100 x 10 mm (pachet)
Alte caracteristiciSimplu de montat, fara sa prinda aer. Nu afecteaza raspunsul tactil al ecranului
Alte caracteristiciProtectie 9H
CuloareTransparent
Caracteristici specialegrosime sticla 0.2mm
CompozitieSticla
CompatibilitateIphone X
UtilizareProtejeaza ecranul impotriva amprentelor si a zgarieturilor

ENERGIZER TrueGlass iPhone X

Fă cunoștință cu noua generație Premium de folii de protecție din sticlă! Telefonul tău va arăta impecabil, va fi protejat de zgârieturile sau urmele de deget nedorite și va răspunde comenzilor tactile la fel de bine ca și înainte.
Îți prezentăm folia ENERGIZER TrueGlass iPhone X dedicată special telefonului tău favorit!

Protecție împotriva zgârieturilor

Desi are o grosima de doar 0,2 mm, te asiguram ca ecranul telefonului va fi ferit de zgârieturile neprevăzute, intrucat folia este prevăzută cu protecție 9H. 

Răspuns tactil 100%

Cu toate că vorbim de o folie din sticlă, aceasta nu va influența răspunsul tactil al ecranului. Îți vei putea utiliza telefonul în continuare, cu aceași precizie, fie că vorbim de scrierea unui mesaj text, de navigare pe internet sau că te relaxezi în fața jocului preferat. 

 Fără amprente

Știm prea bine cât de neplăcut este atunci când rămân urmele degetelor pe display. Așa că noi am soluționat și această problema! Ia-ți la revedere de la amprentele nedorite.

 

Nu prinde aer

Ai montat vreodată o folie normală de protecție? Atunci știi despre ce vorbim! Trebuia să fii foarte atent să nu prindă impurități și de fiecare dată când spuneai că ai reușit, observai că, de fapt, folia prinsese bule de aer. Cu ENERGIZER TrueGlass iPhone X nu vei mai avea această problemă! Montarea se va face foarte ușor și fără să prindă aer.

 

 

 
 

Finisare premium

Detaliile sunt întotdeauna importante. Noi ținem foarte mult la acest aspect, astfel am acordat o atenție deosebită inclusiv finisajului de pe marginea foliei. Te asigurăm că vei uita că este vorba de o protecție din sticlă.

 

Anti-spargere

Siguranța clientului este pe primul loc. Datorită tehnologiei utilizate, în cazul unei lovituri, TrueGlass nu se va sparge, iar utilizatorul va fi în siguranță și ferit de cioburile care în mod normal ar fi apărut în cazul spargerii unui obiect din sticlă. 

 
 

Un nou ambalaj

Folia protectoare vine intr-un ambalaj din aluminiu 100% reciclabil, asigurat de un înveliș de plastic. Dimensiunile ambalajului sunt: 190x100x10 mm.

30 produs(e) în aceeași categorie: