Accesoriu Samsung Placa Incarare Wireless Duo (cu adaptor priza)

SAEP-P4300TBEGEU

199,00 lei

Verifică şi disponibilitatea în magazine
Alte caracteristiciÎncărcător Wireless Duo
CuloareNegru

Lasă-ți telefonul în husă

Telefonul tău se încarcă chiar și atunci când este protejat. Încărcarea se poate face și prin husele ușoare, deci nu este nevoie să manevrezi husa pentru a o scoate - pur și simplu plasează și încărcă.
*Necesită ca dispozitivul să fie plasat în centrul suportului stâng și să fie aliniat corect cu încărcătorul. *Testele de încărcare au fost efectuate exclusiv pe produse Samsung. *Grosimea husei de peste 3 mm poate determina scăderea puterii de încărcare și producerea de căldură, ceea ce duce la timpi de încărcare mai mari. *Timpul de încărcare poate varia în funcție de condițiile de încărcare și de materialele husei. *Se recomandă plasarea centrală a dispozitivului.

Lumină difuză pentru un somn bun

Nu este nevoie să lași lumina să-ți deranjeze somnul de frumusețe. Funcția Friendly LED nu numai că își modifică intuitiv culoarea pentru a afișa starea de încărcare a dispozitivelor, dar poate fi setată să emită difuz, astfel încât să nu îți întrerupă somnul.
*Estomparea luminii LED poate fi controlată numai prin intermediul telefonului mobil (din gamele Galaxy S10, Note10 și mai recent). *Programul de estompare poate fi setat în meniul Setări pentru a dezactiva Fast Wireless Charging la o anumită oră și pentru a reduce lumina LED.

Puterea de a porni

Obține încărcarea de care ai nevoie rapid, datorită suportului Fast Charging de până la 9W. Această baterie îmbunătățită este compatibilă cu încărcătoarele de voiaj USB PD și Adaptive Fast Charging pentru o revigorare ușoară.
*Fast Charging este disponibilă exclusiv pentru smartphone-uri. Suportă Galaxy Note5 și mai recent sau iPhone 8 și mai recent. *Vitezele de încărcare pot varia în funcție de dispozitiv. Viteza reală de încărcare poate varia, de asemenea, în funcție de utilizare, de condițiile de încărcare și de alți factori. *Dispozitivele compatibile Apple cu funcție de încărcare wireless suportă încărcare rapidă de până la 7.5W. *Adaptorul USB Power Delivery (PD) și adaptorul Adaptive Fast Charging (AFC) se vând fiecare separat. *Power Delivery (PD) și Adaptive Fast Charging (AFC) au ambele protocol de încărcare rapidă pentru dispozitivele Samsung.

Ceasurile Galaxy sunt chiar acasă

Încarcă-ți într-o clipă ceasul Galaxy în spațiul dedicat. Acest punct prezintă un magnet interior pe partea dreaptă, asigurându-se că ceasul se potrivește perfect în timp ce îl așezi.
*Suportă exclusiv dispozitive Galaxy Watch. *Nu suportă produsele Galaxy Fit.

Funcționează bine cu alte dispozitive

Wireless Charger Duo este compatibil cu o gamă largă de dispozitive. Încarcă cu ușurință o varietate din dispozitivele tale favorite, de la telefon până la ceas.
*Suportă încărcarea pentru smartphone-urile cu Qi, Galaxy Buds, Buds +, Buds Live, Galaxy Buds Pro, AirPods 2 și căștile AirPods Pro, Galaxy Watch3, Active2 și ceasurile inteligente Active.

Un încărcător, două dispozitive

Pornește simultan perechea preferată de dispozitive pentru a te bucura de amândouă - indiferent dacă acestea sunt telefonul și ceasul Galaxy sau ceasul Galaxy și căștile. Noaptea, pur și simplu pune-le la încărcat și vei fi asigurat pentru a doua zi.
*Vitezele de încărcare pot varia în funcție de dispozitiv. Viteza reală de încărcare poate varia în funcție de utilizare, de condițiile de încărcare și de alți factori.

30 produs(e) în aceeași categorie: