INFORMATII DESPRE LIVRARE SI PLATA

I. LIVRAREA

Produsele comandate de dvs. se pot livra oriunde în ţară, utilizând serviciile de curierat ale partenerilor nostri.

Opţiuni de livrare
Dacă doriţi ca produsele comandate să fie expediate la o altă adresă decât adresa de contact principală furnizată în informaţiile contului dvs. de utilizator, vă rugăm să introduceţi adresa respectivâ în agenda personală din cadrul contului dvs. de utilizator.

Termenul de livrare
Termenul de livrare este comunicat telefonic sau pe mail individual pentru fiecare comandă. Pentru produsele aflate pe stoc, termenul de livrare este de maxim 48 de ore (2 zile lucrătoare) după confirmarea telefonică a comenzii.

Plăţi suplimentare (taxe livrare/transport)
Pentru livrarea produselor comandate se percepe o taxa de livrare fixa de 18 lei, indiferent de valoarea cosului.
Produsele vor fi livrate prin serviciul de curierat după confirmarea plăţii online, in cazul optarii pentru acest serviciu. 

II. PLATA

Produsele achiziţionate din magazinul online Internity se pot face momentant prin una dintre variantele următoarele:

Plată ramburs (clienţi persoane fizice sau persoane juridice).
Plata se realizează în numerar la livrarea produselor comandate prin serviciul de curierat. Plata poate include eventualele taxe de livrare (vezi secţiunea Livrare de mai sus).

Plata online, prin card bancar 
Magazinul online www.internity.ro este certificat 3D Secure de catre VISA si MasterCard prin Banca BRD pentru tranzactii online cu orice card bancar emis de catre orice banca sub sigla VISA si MASTERCARD. Plata cu card bancar r 

IMPORTANT! - Pentru platile online cu cardul bancar NU se percepe comision! 

Magazinul online INTERNY  foloseste pentru toate tranzactiile online serviciile bancii BRD si a platformei ROMCARD.ro. Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Datele cardului dumneavoastra ajung direct la banca, nimeni altcineva neavand acces la ele.