Despre noi

CINE SUNTEM?

Avenir Telecom Romania, parte a grupului international Avenir Telecom, reprezinta unul dintre cei mai mari distribuitori de echipament si servicii de telecomunicatii din Europa. Listat la Bursa de Valori din Paris, grupul francez continua sa-si consolideze pozitia pe piata GSM prin strategia sa multi-channel, de retailer si de distribuitor.


Conceptul de magazin specializat in telefonie mobila implica o experienta unica pentru client, datorata atat unui mediu de cumparaturi simplu si bine organizat, cu atmosfera prietenoasa si atitudine profesionista, dar si a varietatii de produse disponibile la raft, a serviciilor pre- si post-vanzare. In prezent, reteaua detine 51 de magazine, amplasate preponderent in centre comerciale, pozitionate strategic pentru a facilita accesul clientilor.


Internity, marca prin care Avenir Telecom opereaza in Romania pe segmentul retail, ofera produsele si serviciile operatorului de telefonie mobila Telekom Romania Mobile Communications , dar si o gama de produse si accesorii GSM proprii. Internity confirma pozitia de furnizor de servicii totale de telecomunicatii oferind o gama larga de produse si servicii GSM care sa faciliteze o experienta inovatoare de conectare interumana, acasa sau la birou, prin comunicare, distractie si interactivitate, design si functionalitate.

magazine

MISIUNEA SI VALORILE NOASTRE

Misiunea noastra este aceea de a ne ajuta clientii sa depaseasca barierele de comunicare impuse de distanta, limba, mod de viata. Ne dorim sa creem experiente unice pozitive si sa oferim solutii viabile si eficiente pentru dezvoltarea fiecaruia dintre clientii nostri. Internity promoveaza pachete de servicii si telefoane mobile potrivite pentru fiecare nevoie de comunicare a clientiilor nostri, performante si in pas cu ultimele noutatii in materie de tehnologie. Succesul nostru consta in impartasirea valorile printre toti angajatii nostri, indiferent de pozitie si/sau locatia acestora creand astfel o forta de reactie si solidaritate in interiorul companiei dar si impreuna cu furnizorii si partenerii nostri.
Ne inspiram intotdeauna din relatiile cu furnizorii si clientii nostri pentru a pune pe piata produse atractive si originale.

CE OFERIM?

In parteneriat cu Telekom Romania Mobile Communications, Internity promoveaza pachete de servicii si telefoane mobile perfect adaptate nevoilor consumatorilor,promotii dedicate si programe de loializare, punand accent pe calitate la cel mai bun pret. Cea mai variata gama de accesorii GSM este prezenta in magazinele Internity pentru a intampina cu succes dorinta clientilor de a personaliza si accesoriza telefoanele cu cele mai noi si la moda echipamente. In plus, angajatii nostri sunt gata ofere consultanta profesionala privind utilizarea serviciilor Telekom Romania Mobile Communications si a telefoanelor achizitionate.


In parteneriat cu Samsung Romania, Internity promoveaza produsele Samsung, telefoane, tablete si accesorii GSM in magazinul cu un concept inedit pentru piata din Romania, situat intr-o locatie premium din Bucuresti, Baneasa Shopping City – Galeria Feeria. In acest punct de lucru, angajatii nostri sunt gata sa va ofere orice detaliu solicitat despre produsele Samsung, va punem la dispozitie o gama larga de produse si gadget-uri Samsung la preturi avantajoase, posibilitatea de comenzi speciale si va asiguram cu suport in ceea ce priveste repararea in cel mai scurt timp al produselor Samsung prin programul nostru Samsung Service.