Accesoriu Samsung Adaptor Priza 25W Negru Mărește

Accesoriu Samsung Adaptor Priza 15W Alb

SAEP-T1510NWEGEU

70,00 lei

Verifică şi disponibilitatea în magazine
Dimensiuni37 x 22.5 x 74.1 mm (L x Î x A)
Greutate38.8 g
CaracteristiciPD max. 15 W
CuloareAlb
ConectorUSB Type-C
Continut pachetAdaptor pentru alimentare, Ghid de pornire rapidă
CompatibilitateSuper Fast Charging de 25W compatibil cu Galaxy S10 5G, A80, A70 și viitoare dispozitive compatibile
Tensiune de intrare100-240 V
Output VoltageNormal Charge - 5 V; Fast Charge - 9 V
Output CurrentNormal Charge - 2 A; Fast Charge - 1.67 A (9 V)

Bucură-te de flexibilitatea portului USB PD Type-C

Bucură-te de flexibilitatea celor mai recente porturi standard USB PD Type-C. Alternează diferite tipuri de cabluri, pentru a încărca diverse dispozitive mobile și cu USB Type-C la ambele capete, nu-ți faci niciodată griji cu privire la direcția cablului. Și nu este nevoie să schimbi adaptorul conectat la priza de perete. Doar te conectezi!

* Compatibil cu cablurile USB Type-C standard.
** Pentru rezultate optime, te rugăm să utilizezi cabluri Samsung autentice, care pot fi achiziționate separat.Încărcare rapidă de 15W, pentru a fi mereu pregătit

Oferă dispozitivelor tale suportul puternic de încărcare pe care îl merită. Bucură-te de încărcare rapidă de 15W, pentru o gamă largă de elemente esențiale tehnice, cu orice dispozitiv compatibil USB-C.

*De asemenea, viteza reală de încărcare poate varia în funcție de utilizarea reală, condițiile de încărcare, dispozitivele conectate și alți factori.
* În funcție de factori, precum dispozitivul conectat, cablul și mediul de încărcare, este posibil ca dispozitivul să nu se încarce corect.Alimentează-ți dispozitivul în siguranță

Păstrează-ți dispozitivele ferite de supratensiune, scurtcircuite și temperaturi ridicate. Încarcă în siguranță și protejat, chiar și în medii electrice instabile și fără să-ți faci griji cu privire la fluctuații neregulate și pierderi de curent.

*Conform testelor interne.

29 produs(e) în aceeași categorie: