Accesoriu Samsung Casti TypeC Negre

SAEO-IC100BBEGEU

79,00 lei

Verifică şi disponibilitatea în magazine
Greutate18.35 g
Porturi USBType-C
CaracteristiciDifuzor: 2 căi (11mm/8mm); Impedance: 32Ω; Frecventa raspuns: 20~20kHz; Sensibilitate: 94.3dB±3dB(intrare -10dBFS)
Alte caracteristiciControl: 2 butoane pentru volum sus (REW), jos (FF), 1 buton pentru redare (pauză, apel)
Alte caracteristiciPrimire apel, Mute/respingere apel, Cablu din material
CuloareNegru
Continut pachetEartips-uri (S/M/L), prospect
CompatibilitateSamsung Galaxy Fold și toate dispozitivele mobile Samsung care nu au mufă de 3,5mm (de exemplu: Galaxy Note 10, Tab S6 etc.)
MicrofonDa

Obține experiența audio din studio, de oriunde asculți

Bucură-te de un sunet audio de calitate, nedistorsionat, ca în studio. Căștile Samsung Type-C sunt construite pentru a separa cu adevărat semnalele stânga și dreapta, de până la 10 ori mai bine decât căștile de 3,5mm. Și DAC-ul încorporat îmbunătățește calitatea a ceea ce asculți, astfel încât melodiile sună exact așa cum le-a gândit artistul respectiv.
* Căștile Samsung Type-C sunt compatibile cu Samsung Galaxy Fold și cu toate dispozitivele mobile Samsung care nu au mufă de 3,5mm (de exemplu: Galaxy Note 10, Tab S6 etc.) * Opțiunea radio FM de pe telefoanele Galaxy A90 5G, A80 sau a altor telefoane Galaxy achiziționate din Coreea ar putea să nu funcționeze cu căști Samsung Type-C.

Sunet echilibrat, care se transformă în muzică pentru urechile tale

Realizate cu difuzoare pe două căi, căștile Samsung Type-C oferă un sunet bogat, clar și echilibrat. Tehnologia este reglată de AKG, astfel încât să obții o calitate a sunetului de nivel profesional.

Create pentru o ascultare ușoară și confortabilă

Realizată din materiale ușoare, fiecare cască este concepută pentru a sta confortabil în urechile tale, astfel încât să te deconectezi de restul lumii, împreună cu muzica ta - alege doar unul din eartips-urile incluse, pentru a le poziționa corect. Iar cablul din material le împiedică să se încurce în geantă sau în buzunar.

30 produs(e) în aceeași categorie: